Spørgsmål ring: + 45 72 300 500

 Email: info@go-mad.dk

Frokostordning 39,00 kr. - en rigtig sund og lækker oplevelse GRATIS levering.     Kontakt os

Frokost dag til dag

Frokost fra dag til dag - vi leverer det til virksomheden

Go’ Mad giver dig den gode frokost, der ikke bare er 2 stykker brød med smør og pålæg med. Her er kræset for detaljerne, her er brugt de bedste råvarer, og så elsker vi at lave mad som bare smager af det ekstra, der får tænderne til at løbe i vand - sådan skal din frokost være hver dag.

Du har mulighed for at vælge imellem smørrebrødet, hvor vi har kræset for detaljerne, den gode sandwich med nybagt brød, den lune ret - og så har vi også mulighed for at levere frugtordning og morgenmad.

  • Billig Frokostordning Aarhus
  • Sandwich Aarhus
  • Dagens lune ret Aarhus
  • Frugtordning Aarhus
  • Morgenmad Aarhus

 

 

 

 

 

 

 

Smørrebrød, sandwich og den lune ret

Du skal have mulighed for at vælge om frokosten skal være en lækker varm ret, om det skal være det klassiske smørrebrød, eller om den gode sandwich med nybagt brød, er det som trækker mest. Vi har mulighed for at levere det hele til dig, og det gør også at du aldrig kommer til at blive træt af maden.

Vi bruger de bedste råvarer når vi tilbereder maden, og det gør også at du får de ekstra smagsnuancer med, der gør at tænderne løber i vand. Det smager bare bedre, og derfor vil det ikke være et trist smørrebrød der bliver leveret til dig. Du kan smage at fiskefileten bare er bedre, eller at roastbeefen bare er det mere mums.

De lune retter gør det let at få varm mad i løbet af dagen. I det travle samfund vi lever i, er der ikke noget bedre end at få leveret en god frokost, hvor der er kræset om den varme ret. Uanset om det er den klassiske boller i karry, eller en mere nytænkende ret, vil du kunne dufte det, så tænderne begynder at løbe i vand.

Morgenmad og frugtordning

Flere og flere virksomheder tilbyder frugt- og morgenmadsordninger sammen med frokosten, så det har du også mulighed for at bestille her. Vi ved hvor vigtigt det er for trivslen i virksomheden, så derfor skal der også være mulighed for at bestille morgenmad og frugtordning her.

Vi ser frem til at høre fra jer - og husk ved bestillinger over 400 kr. leverer vi frokosten gratis til jer næste dag.

Er der spørgsmål til vores udvalg kontak os på +45 72 300 500