Spørgsmål ring: + 45 72 300 500

 Email: salg@go-mad.dk

Frokostordning 39,00 kr. - en rigtig sund og lækker oplevelse GRATIS levering.     Kontakt os

Aften take away

Aftensmad - en løsning hvor virksomheden sørger for aftensmaden

Der er flere og flere virksomheder, der gerne vil have at deres medabejdere lige skal yde det ekstra, og så vil virksomheden også gerne vise det ekstra. En af de ting vi ser, der er i stor vækst, er en løsning hvor aftensmaden indgår. Her bestiller virksomheden aftensmad af en god kvalitet - hvor medarbejderen har mulighed for at tage det med hjem.

Aftensmaden er klaret - er lig med mere kvalitetstid til alt det andet

Når du skal se på det ekstra tid du får ud af at have en løsning hvor aftensmaden bliver leveret og den kan tages med hjem, så er mange glade for den halve til hele time ekstra det giver, hvor der kan laves meget andet. Det er også en god løsning på de arbejdspladser med aftenvagter - hvor det stadigvæk kan lade sig gøre at få aftensmad af en god kvalitet, så det ikke bliver fastfood eller lignende.

Vi bruger selvfølgelig de bedste råvarer, og når der kan vælges blandt retter som stegt flæsk, lasagne og boller i karry, for blot at nævne nogle få, så vil der altid være noget for enhver. Det smager godt, og bare duften af det får tænderne til at løbe i vand.

En let løsning med stor værdi

For mange virksomheder er det en let løsning, som har stor værdi - og det kan være med til at give endnu mere motiverede medarbejdere, at det er lidt lettere at blive den halve time ekstra, eller at det er sjovere at tage en god aftenvagt, når man ved at maden der bliver serveret er helt i top.

Her ved Go’ Mad går vi ikke på kompromis med kvaliteten af råvarerne, og vi har et stort udvalg af retter til aftensmaden. Se om der ikke er noget i kan bruge i jeres virksomhed og kontakt os, så vi kan finde den løsning der passer til jer.

Husk, at der også kan leveres morgenmad- og frokostordning - vi klarer alle dagens vigtigste måltider her ved Go’ Mad.