Spørgsmål ring: + 45 72 300 500

 Email: salg@go-mad.dk

Frokostordning 39,00 kr. - en rigtig sund og lækker oplevelse GRATIS levering.     Kontakt os

Drikkevarer

Drikkevarer - få både mad og drikkelse et sted fra

Når du alligevel er i gang med at bestille maden, skal du også have mulighed for at bestille drikkevarerne her. Vi ved hvor vigtigt det både at få mad og drikke - for uden det, dur helten ikke - er der jo et gammelt ordsprog der siger. Uanset om det er smørrebrød, sandwich eller den lune ret, er der mulighed for at bestille drikkevarer med.

Husk det - altid godt med væske

Det er altid godt at have noget at drikke på kontoret, også så du kan byde uventede gæster på vand, hvis de ikke ønsker kaffe eller lignende. Er det på en varm sommerdag, kan der også hurtigt blive brug for at drikke noget mere.

Det er ikke til at komme uden om at drikkevarer er en god ting altid at have ekstra af på kontoret, og det er vigtigt at i har styr på det. Når det så er muligt at få leveret sammen med maden, gør det heller ikke noget. Husk, at der ved bestilling af frokost på mere end 400 kr. er fri levering dagen efter.

Hvorfor skal du vælge frokost fra Go’ Mad

Når det er de bedste råvarer, der bliver brugt, og der bliver kræset om de små detaljer i maden, der får tænderne til at løbe i vand, er det ved at være grund nok til at vælge frokost ved Go’ Mad. Vi ønsker altid at levere den bedste service, og du får maden leveret lige til døren.

Frokostordning og drikkevarer fra Go’ Mad, er en løsning, hvor der er tænkt råvarer, god service og levering lige til døren. Vi glæder os til at hjælpe med virksomhedens frokostordning - så kontakt os allerede i dag.