Spørgsmål ring: + 45 72 300 500

 Email: salg@go-mad.dk

Frokostordning 39,00 kr. - en rigtig sund og lækker oplevelse GRATIS levering.     Kontakt os

Frugtordning

  • Frokostordning Aarhus
  • Frisk Frugt Aarhus
  • Frugtkasse Aarhus

 

Frugtordning Aarhus stort udvalg af frisk frugt

Ønsker jeres virksomhed en frugtordning, hvor der vil forelægge mulighed for at få leveret frisk frugt direkte til døren, er der slet ingen tvivl om, at Firma Catering vil være det helt rigtige valg. Beslutter I jer for at gøre brug af os, kan vi levere frisk frugt på jeres arbejdsplads hver eneste dag, hvor der vil være et bredt udvalg af forskellige varianter for enhver smag.

Vi leverer frugtorning i Aarhus og omegn Mandag og Onsdag

        TILBUD:  Frugtordning 50 stk. frugt    149,00 kr.

Dejlig frugtkasse med blandet frugt friskparket til levering Mandag og Onsdag

Gratis levering af frugtordning i Aarhus og omegn kontakt kundeservice for INFO

Gode og konkurrencedygtige frugt priser

Har netop jeres virksomhed et ønske om at få stablet en frugtordning på benene, så er det selvsagt vigtigt, at I sørger for at finde et sted, hvor der er mulighed for at få en frugtordning til en pris, der er fordelagtig. Hvis I ønsker at få frisk frugt leveret på netop jeres arbejdsplads hver eneste dag, kan I roligt regne med, at Firma Catering er de rette at få fat på. Vi tilbyder særdeles konkurrencedygtige priser på levering af frisk frugt af høj kvalitet, og vi er desuden fleksible med leveringen.

Levering direkte til døren i Aarhus og omegn.

Et hav af danske virksomheder har valgt at få etableret en fast ordning med levering af frugt gennem Firma Catering, og det er ganske enkelt fordi, at du ved at gøre brug af Firma Catering kan være stensikker på, at du har mulighed for at få lækker og frisk frugt leveret direkte til døren hver eneste dag.Vi er særdeles fleksible med leveringen i forbindelse med etableringen af en fast frugtordning og laver gerne en skræddersyet løsning til netop jeres behov.

Kontakt os i dag og hør mere

Hvis du gerne vil have lavet en god frugtordning, hvor der er mulighed for, at netop jeres virksomhed kan få leveret frisk frugt på arbejdspladsen hver eneste dag, vil der være rig mulighed for at få stablet en god løsning på benene uanset jeres virksomhedstype.Såfremt du måtte have nogle spørgsmål til en frugtordning gennem Firma Catering, er du selvfølgelig altid meget velkommen til at tage kontakte til os for mere information tlf. +45 72 300 500

Fruftordning ! Kontakt

 

Bliv ringet op af Go mad  frugtordning

 

 

Du kan altid kontakte kundeservice på +45 72 300 500