Spørgsmål ring: + 45 72 300 500

 Email: salg@go-mad.dk

Frokostordning 39,00 kr. - en rigtig sund og lækker oplevelse GRATIS levering.     Kontakt os

Lun ret

Lune retter til frokostordningen - det smager bare lidt bedre

Når frokosten skal være lun, så har vi mulighed for at byde ind med et spændende udvalg af retter, der får tænderne til at løbe i vand. Vi bruger kun de bedste råvarer, og kræser om de små detaljer, der får maden til at smage af lidt mere hver gang du tager en mundfuld. læs med og se om ikke lune retter til frokostordningen i virksomheden er noget for jer.

Koldt og lunt - vi har begge muligheder

Der kan være mange grunde til at vælge en lun ret til frokost - og for mange er det, det varme måltid de får i løbet af en dag, fordi de måske har mest tid til at spise her. Vi ved hvor vigtigt det er for mange, at få et godt måltid mad i løbet af dagen, og har derfor udvalgt en række gode retter, der både kan fås som lune retter til frokost, men også går igen i vores aftensmad take away.

Samtidig er der også mulighed for at vælge enten smørrebrød eller sandwich til frokost - igen bruger vi kun de bedste råvarer. Det gør at du får mad leveret lige til døren, hvor kvaliteten er høj, og det kan smages. Du har altså alle muligheder for en god frokost ved at vælge Go’ Mad som din leverandør af frokostordningen i virksomheden.

Vi leverer og gør det let for dig

Når du skal vælge en frokostordning til virksomhedens medarbejdere, skal det være let for dig at vælge. Med vores udvalg af både kolde og lune frokostretter, muligheden for både morgenmad og aftensmad - kan du samle alle dagens vigtigste retter et sted - eller blot vælge det du har behov for.

Vi bruger de bedste råvarer, og leverer lige til døren - for det skal være simpelt for virksomheden, og så skal maden kunne nydes. Kom i gang med at vælge den frokostordning, der er den rigtige for din virksomhed - og prøver du de lune retter, kommer i som virksomhed ikke til at fortryde det.

Vi ser frem til at høre fra jer.