Spørgsmål ring: + 45 72 300 500

 Email: salg@go-mad.dk

Frokostordning 39,00 kr. - en rigtig sund og lækker oplevelse GRATIS levering.     Kontakt os

Morgenmad

Morgenmad - der er flere muligheder

Når du som virksomhedsejer skal vælge morgenmadsløsning til dine medarbejdere, har vi mulighed for at byde ind med 3 løsninger. Den klassiske, en luksus og så en champagnebrunch. Det giver altså mulighed for at der altid er noget som nogen kan lide, når det gælder morgenmaden.

Morgenmad og frokost - en samlet løsning

Det giver dig altså mulighed for at få en samlet løsning, så medarbejderne både får morgenmad og frokost. Vi ser mange steder, at det er med til at øge trivslen på arbejdspladsen, og at de yngre medarbejdere ofte bliver mere effektive med løsninger som dette.

I dagens familier, er det ikke altid at morgenmaden er specielt højt prioriteret - og derfor er det også en god løsning at tilbyde medarbejderne det. Når du så har mulighed for at kombinere det med en frokostløsning fra samme sted, så er let at komme i gang med. Bliver der samtidig bestilt for over 400 kr. er det fri levering.

Klassisk, Luksus og Champagne

Ved at vælge mellem de 3 muligheder, har du en brunch, der er tilpasset til virksomhedens ønsker. Den klassiske brunch har de elementer en brunch skal have. Det vil sige yoghurt, brød, salami, wienerbrød mv. En sikker vinder til enhver virksomhed, hvor langt de fleste vil være godt tilfredse.

De 2 andre brunchmodeller, er der for dem der vil have lidt ekstra, og nyde en god morgenmad i virksomheden. Blandt andet er der bratwurst og røræg samt bacon med og et par ekstra andre ting - og champagnemodellen giver dig alt hvad du kan ønske i en brunch.

Find ud af om morgenmad er noget for jer i virksomheden

Vil du gerne være helt sikker på, at valget af en morgenmadsløsning er det rigtige for din virksomhed, så er du altid velkommen til at give os et kald. Vi vil hellere end gerne hjælpe jer med at finde den rigtige løsning.

Ring på +45 72 300 500 - eller bestil din morgenmad til virksomheden lige her.