Spørgsmål ring: + 45 72 300 500

 Email: info@go-mad.dk

Frokostordning 39,00 kr. - en rigtig sund og lækker oplevelse GRATIS levering.     Kontakt os

Smørrebrød

Smørrebrød til frokost og møde mad

Smørrebrød er et let og lækkert måltid, som kan være det helt perfekte valg ved rigtig mange forskellige lejligheder. Smørrebrød er en god og praktisk løsning, og det er noget, som vi hos Firma Catering kan give dig en hjælpende hånd med at levere.

Mange typer af smørrebrød laves og leveres i omkring Aarhus

Firma Catering laver mange forskellige typer af smørrebrød, og det er naturligvis vigtigt, at man i forbindelse med bestilling af smørrebrød har muligheden for at kunne få et bredt og alsidigt udvalg, så man derved vil kunne sikre sig, at der vil være noget for enhver smag. Hos Firma Catering er et bredt udvalg altid en selvfølge, og det er naturligvis en stor fordel for jer som virksomhed.

Konkurrencedygtige priser på smørrebrød

Priserne på smørrebrød er tit og ofte meget forskellige alt afhængig af hvilket sted, man bestiller dette. Hos Firma Catering går vi højt op i, at du som kunde vil have mulighed for at få smørrebrød i en god kvalitet samtidig med, at prisen er konkurrencedygtig.

Smørrebrød af højeste kvalitet i Aarhus omegn

Den gode smagsoplevelse ved køb af smørrebrød kan du roligt regne med at få i forbindelse med bestilling af mad hos Firma Catering. Såfremt du beslutter dig for at bestille smørrebrød igennem os, kan du være stensikker på at få lækkert mad af højeste kvalitet. Vi vægter den gode kvalitet utrolig højt, og det betyder med andre ord, at alt maden udelukkende laves af de absolut bedste råvarer.

Hos Firma Catering vil smørrebrød blive lavet af køkkenfolk, som besidder stor erfaring indenfor smørrebrød og madlavning generelt.Med andre ord kan du roligt regne med at være i trygge hænder, når du foretager en bestilling af smørrebrød gennem Firma Catering.

Kontakt os for yderligere information

Hvis du godt kunne tænke dig at høre mere omkring muligheden for at få leveret smørrebrød fra Firma Catering, er du selvfølgelig altid meget velkommen til at tage kontakt til os.

Vi kan kontaktes telefonisk alle ugens 7 dage på telefon +45 72 300 500