• Frokostordning

  Se hvad du får til frokost for kun 39 kr. min 10 kuverter, bor du i Aarhus, Skanderborg eller omkringliggende byer så har i mulighed for at få leveret frokostordning fra Firma Catering.

 • Bestil din frokostordning her ! min 10 kuverter kun 39 kr.

  Lun frokost ret
  Pålæg med tilbehør 2 slags
  Dagens delikatesse
  Dagens 2 sunde salater
  Rugbrød - mad brød / smør
  Torsdagskage

   

 • Træt af pizza ? Bestil prøve frokost

  Bestil prøve frokostordning 1 dag min 10 kuverter kun 39 kr.

  Kun 39,00 kr. pr kuvert
  Godt håndværk 
  Gode råvarer
  Stabilitet 
  Unik service 
  Hjemmebagt brød 

   

 • Detaljer om vores Frokostordning

  Ønsker jeres virksomhed at få lavet en fleksibel og god frokostordning, hvor medarbejderne har mulighed for at få leveret lækker og velsmagende mad på arbejdspladsen hver dag, vil der være rig mulighed for at få lavet en god løsning hos Firma-catering.dk. Vi hjælper gerne til med madlavningen og sørger desuden gerne for at levere direkte til jeres arbejdsplads i Aarhus, Skanderborg, Viby, Risskov, Odder og omegn.

  Gode råvarer af højeste kvalitet

  Hos Firma-catering.dk lægger vi stor vægt på at kvalitetssikre den mad, der vil blive leveret til dig. Vi benytter os derfor kun af de absolut bedste råvarer for derved at sikre, at dig og dine medarbejdere vil få den absolut bedste oplevelse i forbindelse med levering af frokostordningen.Vi kvalitetssikrer alle fødevarer fra vores leverandører, så du som kunde kan være stensikker på kun at få gode råvarer af højeste kvalitet, når du vælger at få mad leveret fra os.

  Gode priser på en god frokostordning

  Såfremt du ønsker at finde knivskarpe og yderst konkurrencedygtige priser på lækker og velsmagende mad i en sublim kvalitet, kan du være stensikker på, at Firma-catering.dk er de helt rigtige at tage fat på. Vi har i tidens løb hjulpet rigtig mange danske virksomheder med tilberedningen af mad, og hvis du gerne vil have finde en fremragende leverandør af en god og velsmagende frokostordning, er vi det helt rigtige kort at have på hånden. Vi leverer sund og nærende frokost af høj kvalitet til yderst favorable priser til både store såvel som små virksomheder.

  Kontakt os og hør mere om vores frokostordning

  Såfremt du synes, at en frokostordning til netop jeres arbejdsplads kunne være spændende og interessant, er du naturligvis altid mere end velkommen til at kontakte os for yderligere information. Vi strikker gerne en god og fleksibel løsning sammen, der passer godt til netop jeres behov. Såfremt du ønsker at høre mere, er du selvfølgelig altid meget velkommen til at give os et kald på telefon 86 92 14 22.

 • Vi levere frokostordning fra Skanderborg til Aarhus og omegn

  Vi levere mad mange steder i Østjylland, kontakt vores kundeservice for info om levering hvor du bor.