Spørgsmål ring: + 45 72 300 500

 Email: info@go-mad.dk

Frokostordning 39,00 kr. - en rigtig sund og lækker oplevelse GRATIS levering.     Kontakt os

Frokostbuffet

 Frokostbuffet Firmacatering Aarhus

I en frokostbuffet til kun 39,00 kr pr kuvert får i følgende

Lun frokost ret
Pålæg med tilbehør 2 slags
Dagens delikatesse
Dagens 2 sunde salater
Rugbrød - mad brød / smør
Torsdagskage

 

Alt dette GRATIS leveret for kun 39,00 kr. kontakt kunderservice +45 72 300 500

  • Frokostordning Aarhus
  • Salater frokostordning
  • Hjemmebagt brød frokostordning

Frokostbuffet med kvaliteten i centrum


Når en buffet til frokost skal tilberedes, så er kvalitet utvivlsomt et af de absolut væsentligste parametre for at sikre, at dig og dine gæster kan få en god smagsoplevelse. Vi går hos Firma Catering højt op i at sikre, at du som kunde hos os vil få en god smagsoplevelse, og vi benytter os derfor af råvarer, som vi kvalitetssikrer inden brug. På den måde kan du ved bestilling af en lækker og delikat frokostbuffet gennem os være sikret en god smagsoplevelse.

Levering direkte til døren


Firma Catering tilbyder at levere maden til direkte til døren i Aarhus og omegn. Vi dækker en stor del af Østjylland og leverer desuden også gerne i blandt andet Skanderborg, Odder, Viby, Risskov samt øvrige omkringliggende byer i og omkring Aarhus.Hvis du gerne vil finde et firma, der kan tilbyde levering af mad direkte til døren til en pris, der er god, er vi utvivlsomt de helt rigtige at tage kontakt til.

Gode priser


Når en frokostbuffet skal bestilles, så vil man selvfølgelig gerne have fundet et sted at gøre sit køb af mad, hvor man vil få mest muligt ud af sine penge. Firma Catering har mulighed for at tilbyde særdeles konkurrencedygtige priser på frokostmad leveret til netop jer i Aarhus og omegn.Er du interesseret i at høre nærmere omkring bestilling af en lækker frokostbuffet hos Firma Catering, så kan du selvfølgelig altid give os et kald på telefon +45 72 300 500. Vi kan fanges alle ugens 7 dage – ring i dag og lad os få en uforpligtende dialog.

Frokostordning ! KONTAKT

 

Bliv ringet op af Go mad frokostordning

 

 

Du kan altid kontakte kundeservice på +45 72 300 500