• Frugtordning Aarhus

  Basis frugtordning leveret til jeres arbejdsplads mandag og onsdag et godt produkt til en sund dag for spørgsmål kontakt vores kundeservice på tlf: 86921422

 • Basis Frugtkasse kun 149 kr. 50 frugter
  50 Velkendte frugter
  Frugt udskiftes efter sæson
  Basis frugtordning giver et godt udvalg til en billig pris
  Vi levere mandag og Onsdag
 • Basis Frugtkasse kun 219 kr. 75 frugter
  75 Velkendte frugter
  Frugt udskiftes efter sæson
  Basis frugtordning giver et godt udvalg til en billig pris
  Vi levere mandag og Onsdag
 • Mange virksomheder vælger at få lavet en frugtordning, som giver medarbejderne mulighed for at få frisk frugt på arbejdspladsen hver eneste dag. Firma Catering tilbyder frugtordninger, hvor virksomheder i det østjyske har mulighed for at få leveret lækker frisk frugt på arbejdspladsen hver eneste dag.

  Bredt udvalg af frisk frugt

  Ønsker jeres virksomhed en frugtordning, hvor der vil forelægge mulighed for at få leveret frisk frugt direkte til døren, er der slet ingen tvivl om, at Firma Catering vil være det helt rigtige valg. Beslutter I jer for at gøre brug af os, kan vi levere frisk frugt på jeres arbejdsplads hver eneste dag, hvor der vil være et bredt udvalg af forskellige varianter for enhver smag.

  Der er et hav af forskellige virksomheder, der har valgt at få etableret en frugtordning på arbejdspladsen, og det er i høj grad en af de ting, som mange medarbejdere sætter stor pris på.

  Gode og konkurrencedygtige priser

  Har netop jeres virksomhed et ønske om at få stablet en frugtordning på benene, så er det selvsagt vigtigt, at I sørger for at finde et sted, hvor der er mulighed for at få en frugtordning til en pris, der er fordelagtig. Hvis I ønsker at få frisk frugt leveret på netop jeres arbejdsplads hver eneste dag, kan I roligt regne med, at Firma Catering er de rette at få fat på. Vi tilbyder særdeles konkurrencedygtige priser på levering af frisk frugt af høj kvalitet, og vi er desuden fleksible med leveringen.

  Levering direkte til døren hver dag

  Et hav af danske virksomheder har valgt at få etableret en fast ordning med levering af frugt gennem Firma Catering, og det er ganske enkelt fordi, at du ved at gøre brug af Firma Catering kan være stensikker på, at du har mulighed for at få lækker og frisk frugt leveret direkte til døren hver eneste dag.

  Vi er særdeles fleksible med leveringen i forbindelse med etableringen af en fast frugtordning og laver gerne en skræddersyet løsning til netop jeres behov.

  Kontakt os i dag og hør mere

  Hvis du gerne vil have lavet en god frugtordning, hvor der er mulighed for, at netop jeres virksomhed kan få leveret frisk frugt på arbejdspladsen hver eneste dag, vil der være rig mulighed for at få stablet en god løsning på benene uanset jeres virksomhedstype.

  Såfremt du måtte have nogle spørgsmål til en frugtordning gennem Firma Catering, er du selvfølgelig altid meget velkommen til at tage kontakte til os for mere information.