Kantinedrift Aarhus

Kantinedrift med stor fleksibilitet

Når I som virksomhed vælger at bestille mad igennem os, vil I få mulighed for at få lavet jer en fabelagtig løsning, hvor der vil være en stor grad af fleksibilitet. Mange folk har i tidens løb valgt kantinedrift igennem Firma Catering fordi, at man hos os vil kunne opleve en stor grad af fleksibilitet, hvilket betyder, at jeres virksomhed kan få skræddersyet netop den løsning, der vil være den mest passende.Der er desuden mulighed for at få lavet mad til fabelagtige priser, såfremt der etableres en aftale om kantinedrift mellem jeres virksomhed og Firma Catering, da vi kan tilbyde knivskarpe priser på lækker og velsmagende mad.

Spar penge med kantinedrift gennem firma catering

Der kan være mange penge at spare ved at overlade jeres kantinedrift til Firma Catering. Vi kan nemlig tilbyde knivskarpe og konkurrencedygtige priser på maden til jeres kantine. Dette er også en af de primære årsager til, at mange danske virksomheder har valgt at overlade madlavningen til Firma Catering. Som oftest kan virksomheder spare en hel del penge ved at udlicitere kantinedriften til os fremfor selv at stå for madlavningen.

Kantinedrift i Aarhus

Ring og få mere at vide

Har jeres virksomhed lyst til at få mere at vide om muligheden for at få hjælp til kantinedrift, så kan det helt afgjort være en rigtig god idé at tage fat på os. Hvis du ønsker at få en helt uforpligtende snak med Firma Catering omkring muligheden for at indgå et samarbejde omkring kantinedrift, er du altid meget velkommen til at ringe os op på +45 72 300 500. Vi kan kontaktes telefonisk alle ugens 7 dage og ser frem til at få en uforpligtende dialog med dig om mulighederne.

Jeg ønsker at blive kontaktet!

Udfyld formularen nedenfor, så vil en medarbejder kontakte dig, til en snak om hvad vi kan tilbyde jer.


Har du yderligere oplysninger?

Du kan herunder komme med yderligere informationer, eller stille eventuelle spørgsmål.


Firmafrokost

I en frokostløsning fra Go Mad får i følgende:

  • Dagens varme ret
  • 2 slags pålæg med garniture
  • 2 friske salater
  • Dagens delikatesse
  • Hjemmebagt rugbrød
  • Hjemmebagt madbrød
  • Dagens tapenade
  • Torsdags kage

Alt dette er GRATIS leveret ved min. 10 kuverter.

36,- pr. kuvert

(45,- kr. inkl. moms)

Se også vores vegetar frokostordning.

Vi kan også tilbyde at lave glutenfri og laktosefri frokostordning.