Kantineordning Aarhus

I mange virksomheder etableres en kantineordning, hvor I som virksomhed vil få en hjælpende hånd til at få tilberedt maden til jeres medarbejdere.Et hav af danske virksomheder har valgt at få lavet en kantineordning hos Firma Catering, da vi kan tilbyde en attraktivt ordning, hvor vi varetager alt tilberedning af maden til medarbejderne.Hos os vil I kunne få velsmagende mad, som er blevet lavet af gode råvarer i en sublim kvalitet. Maden vil blive tilberedt af dygtige køkkenfolk, som har flere års erfaring indenfor madlavning, og som kun gør brug af gode og kvalitetssikrede råvarer, hvilket er med til at sikre jer som virksomhed god og velsmagende mad af høj kvalitet.

Stor fleksibilitet

Firma Catering er et godt valg til jer, der ønsker en god kantineordning, eftersom vi kan tilbyde jer en høj grad af fleksibilitet. Hos os vil der forelægge mulighed for, at I kan få en skræddersyet og ikke mindst fleksibel løsning, der vil kunne give jer netop den løsning, I godt kunne tænke jer at få – både i forhold til tilberedning såvel som levering af mad.Hvis I som virksomhed netop nu står og skal bruge en cateringvirksomhed, der kan hjælpe med at tilberede og levere maden til jeres arbejdsplads i Aarhus eller omegn, er vi de helt rigtige personer at tage fat på.

 

Kantineordning Aarhus 

Kantineordning med fremragende priser

Har jeres virksomhed et ønske om at få stablet en kantineordning på benene, der vil give jer mulighed for at få leveret mad i en sublim kvalitet til en pris, der er fair og rimelig, så er der bestemt ingen tvivl om, at det sagtens kan vise sig at være en rigtig god idé at tage fat i os. Hos Firma Catering har vi nemlig mulighed for at kunne tilbyde jer en formidabel kantineordning, som I rigtig mange tilfælde vil kunne spare jeres virksomhed for en hel del penge. Mange virksomheder har sparet penge ved at etablere en kantineordning gennem Firma Catering, eftersom vi kan tilbyde knivskarpe og konkurrencedygtige priser på levering af kantine mad til virksomheder i Aarhus og omegn.Vil du vide mere, kan vi altid kontaktes telefonisk på +45 72 300 500 til en helt uforpligtende dialog.

Jeg ønsker at blive kontaktet!

Udfyld formularen nedenfor, så vil en medarbejder kontakte dig, til en snak om hvad vi kan tilbyde jer.


Har du yderligere oplysninger?

Du kan herunder komme med yderligere informationer, eller stille eventuelle spørgsmål.


Firmafrokost

I en frokostløsning fra Go Mad får i følgende:

  • Dagens varme ret
  • 2 slags pålæg med garniture
  • 2 friske salater
  • Dagens delikatesse
  • Hjemmebagt rugbrød
  • Hjemmebagt madbrød
  • Dagens tapenade
  • Torsdags kage

Alt dette er GRATIS leveret ved min. 10 kuverter.

36,- pr. kuvert

(45,- kr. inkl. moms)

Se også vores vegetar frokostordning.

Vi kan også tilbyde at lave glutenfri og laktosefri frokostordning.