Spørgsmål ring: + 45 72 300 500

 Email: info@go-mad.dk

Frokostordning 36 kr. ex moms - en rigtig sund og lækker oplevelse GRATIS levering.     Kontakt os

Kantineservice Aarhus

  • Kantineservice i Aarhus
  • Kantineordning i Aarhus
  • Kantinedrift i Aarhus

 

En Kantineservice har mange fordele, Kontakt Firma catering for tilbud på Kantineservice

Pris på frokost kendes altid
Uventede omkostninger kommer ikke
Kun medarbejdere der  spiser betaler
Ingen sygedage
Ingen ferielukninger
Ingen dyrt køkkenudstyr

 

Stor erfaring indenfor kantinemadlavning


Ønsker jeres virksomhed at få lækker og velsmagende mad, som er tilberedt af folk med stor erfaring indenfor madlavning, er vi hos Firma Catering de helt rigtige at tage fat på. Vi besidder flere års erfaring inden faget og sætter en stor ære i at kunne lave mad til jeres kommende arrangement i en god kvalitet.Vælger I at få en kantineservice hos os, kan I i øvrigt få mulighed for at gøre en god handel, hvor I kan få meget ud af de penge, der bruges på mad. 


Spar penge med kantineservice fra Firma Catering


Der er helt afgjort rigtig mange gode grunde til at overveje muligheden for at gøre brug af Firma Catering, når I som virksomhed gerne vil have en hjælpende hånd til at få lavet mad, og der vil i særlig grad være en række økonomiske fordele forbundet med det at gøre brug af kantineservice fra Firma Catering.Vælger I at overlade arbejdet med madlavning til Firma Catering, vil der forelægge mulighed for, at I kan spare en hel del penge på jeres omkostninger til madlavning. Mange virksomheder opnår store besparelser ved at udlicitere madlavningen til cateringfirmaer i stedet for selv at stå for madlavningen, og det kan derfor være en stor fordel at benytte Firma Catering, hvis I ønsker en god kantineservice. Vi har knivskarpe og konkurrencedygtige priser på mad og er gerne behjælpelige med at lave mad til netop jeres virksomhed I Århus og omegn.

Kontakt os for mere information


Står I netop nu og skal have fundet et godt catering-firma, der kan tilbyde kantineservice med levering af mad i en god kvalitet til netop jeres virksomhed, er I naturligvis altid mere end velkommen til at tage fat i os. Vi er meget gerne behjælpelige med at strikke en god løsning sammen til jer, og vi laver jer naturligvis gerne et helt uforpligtende tilbud, der matcher netop de ønsker og behov, som jeres virksomhed har.

Frokostordning ! KONTAKT

 

Bliv ringet op af Go mad frokostordning

 

 

Du kan altid kontakte kundeservice på +45 72 300 500