Kantineservice Aarhus


Stor erfaring indenfor kantinemadlavning

Ønsker jeres virksomhed at få lækker og velsmagende mad, som er tilberedt af folk med stor erfaring indenfor madlavning, er vi hos Firma Catering de helt rigtige at tage fat på. Vi besidder flere års erfaring inden faget og sætter en stor ære i at kunne lave mad til jeres kommende arrangement i en god kvalitet.Vælger I at få en kantineservice hos os, kan I i øvrigt få mulighed for at gøre en god handel, hvor I kan få meget ud af de penge, der bruges på mad.

Kantineservice

En Kantineservice har mange fordele. Kontakt Firma catering for tilbud på Kantineservice

Pris på frokost kendes altid
Uventede omkostninger kommer ikke
Kun medarbejdere der  spiser betaler
Ingen sygedage
Ingen ferielukninger
Ingen dyrt køkkenudstyr

Spar penge med kantineservice fra firma catering

Der er helt afgjort rigtig mange gode grunde til at overveje muligheden for at gøre brug af Firma Catering, når I som virksomhed gerne vil have en hjælpende hånd til at få lavet mad, og der vil i særlig grad være en række økonomiske fordele forbundet med det at gøre brug af kantineservice fra Firma Catering.Vælger I at overlade arbejdet med madlavning til Firma Catering, vil der forelægge mulighed for, at I kan spare en hel del penge på jeres omkostninger til madlavning. Mange virksomheder opnår store besparelser ved at udlicitere madlavningen til cateringfirmaer i stedet for selv at stå for madlavningen, og det kan derfor være en stor fordel at benytte Firma Catering, hvis I ønsker en god kantineservice. Vi har knivskarpe og konkurrencedygtige priser på mad og er gerne behjælpelige med at lave mad til netop jeres virksomhed I Århus og omegn.

Kontakt os for mere information

Står I netop nu og skal have fundet et godt catering-firma, der kan tilbyde kantineservice med levering af mad i en god kvalitet til netop jeres virksomhed, er I naturligvis altid mere end velkommen til at tage fat i os. Vi er meget gerne behjælpelige med at strikke en god løsning sammen til jer, og vi laver jer naturligvis gerne et helt uforpligtende tilbud, der matcher netop de ønsker og behov, som jeres virksomhed har.

Jeg ønsker at blive kontaktet!

Udfyld formularen nedenfor, så vil en medarbejder kontakte dig, til en snak om hvad vi kan tilbyde jer.


Har du yderligere oplysninger?

Du kan herunder komme med yderligere informationer, eller stille eventuelle spørgsmål.


Firmafrokost

I en frokostløsning fra Go Mad får i følgende:

  • Dagens varme ret
  • 2 slags pålæg med garniture
  • 2 friske salater
  • Dagens delikatesse
  • Hjemmebagt rugbrød
  • Hjemmebagt madbrød
  • Dagens tapenade
  • Torsdags kage

Alt dette er GRATIS leveret ved min. 10 kuverter.

36,- pr. kuvert

(45,- kr. inkl. moms)

Se også vores vegetar frokostordning.

Vi kan også tilbyde at lave glutenfri og laktosefri frokostordning.