Spørgsmål ring: + 45 72 300 500

 Email: info@go-mad.dk

Frokostordning 36 kr. ex moms - en rigtig sund og lækker oplevelse GRATIS levering.     Kontakt os

Madordning Aarhus

  • Madordning i Aarhus
  • Kantinedrift i Aarhus
  • Kantineordning i Aarhus

 

Madordning Aarhus

Der er mange virksomheder, der vælger at få etableret en madordning. For rigtig mange medarbejdere er det i høj grad vigtigt, at man i løbet af sin arbejdsdag får et godt og velsmagende måltid mad, så man har energien til at klare sig godt igennem resten af arbejdsdagen.Med en madordning fra Firma Catering, er der mulighed for, at jeres virksomhed kan få leveret lækker og velsmagende mad direkte til døren hver dag.

En skræddersyet løsning

Når en madordning skal laves, så er det vigtigt, at den passer præcis til den ønsker og behov, som I måtte have.Hvis I som virksomhed beslutter jer for at lade jeres valg falde på Firma Catering, når I skal finde en god leverandør til en madordning, vil der forelægge mulighed for, at I kan få skræddersyet den perfekte løsning til netop jeres behov, hvor I vil få leveret maden i den ønskede mængde direkte til døren.Med andre ord kan I som kunde hos Firma Catering være i helt trygge hænder, og I kan få sammensat netop den løsning, I har behov for.

Fair priser på madordning

Prisniveauet i forbindelse med køb af mad gennem Firma Catering skal selvfølgelig være indenfor et fair og rimeligt niveau. Vi værner om at kunne tilbyde god mad til priser, der er særdeles konkurrencedygtige, og du kan derfor altid regne med at kunne finde fair og rimelige priser på en madordning, når du vælger at bestille maden gennem os.

Kontakt os i dag og få tilbud på madordning

Der er rigtig mange forskellige virksomheder, der har valgt at etablere et samarbejde med Firma Catering omkring levering af mad, og hvis jeres virksomhed gerne vil finde et catering-firma, der vil være i stand til at kunne tilbyde lækker mad af høj kvalitet til priser, der er særdeles favorable, er I altid mere end velkommen til at kontakte os for et uforpligtende tilbud.

Frokostordning ! KONTAKT

 

Bliv ringet op af Go mad frokostordning

 

 

Du kan altid kontakte kundeservice på +45 72 300 500