Firmafrokost Aarhus

Der er uden tvivl rigtig mange danskere, der gerne vil have lavet en god løsning indenfor firmafrokost, hvor der hver eneste dag vil blive leveret et lækkert måltid mad til arbejdspladsen. Hvis netop jeres virksomhed gerne vil have lavet en fast aftale, hvor der dagligt vil blive leveret en lækker frokost bestående af et velsmagende måltid mad, er vi et godt kort at have på hånden.

Velsmagende mad af i god kvalitet

Når man vælger at bestille en firmafrokost til sin arbejdsplads, så skal man selvfølgelig finde et sted at bestille sin mad, hvor man kan være sikker på at kvaliteten er, som den skal være. Firma Catering gør rigtig meget ud af at sikre kvaliteten af maden, og dette gør vi blandt andet ved selv at bage brød og generelt set lave størstedelen af den serverede mad fra bunden for derved at højne den samlede smagsoplevelse.

Firmafrokost Aarhus

Gode priser på firmafrokost

En firmafrokost skal bestå af velsmagende mad, hvor kvaliteten er høj, og hvor man får en god smagsoplevelse, men det er samtidig også vigtigt, at man sørger for at få sig en firmafrokost, hvordan man er stensikker på at få en fair og rimelig pris. Vælger du at gøre dit køb af frokost til firmaet gennem Firma Catering, kan du finde knivskarpe priser på mad i både større såvel som mindre mængder.

Levering direkte til jeres arbejdsplads

Vælger I som virksomhed at benytte jer af Firma Catering ved bestilling af mad til frokost, står vi selvfølgelig gerne både for at tilberede maden samt for at levere den direkte til jeres virksomhed. Vi tilbyder tilberedning samt levering af mad til virksomheder i alle størrelser primært i Aarhus samt omkringliggende byer i området.Har du spørgsmål, eller vil du gerne bestille firmafrokost til netop jeres virksomhed, kan vi naturligvis altid kontaktes på telefon +45 72 300 500. Kontakt os i dag og lad os tage en uforpligtende dialog.

Jeg ønsker at blive kontaktet!

Udfyld formularen nedenfor, så vil en medarbejder kontakte dig, til en snak om hvad vi kan tilbyde jer.


Har du yderligere oplysninger?

Du kan herunder komme med yderligere informationer, eller stille eventuelle spørgsmål.


Firmafrokost

I en frokostløsning fra Go Mad får i følgende:

  • Dagens varme ret
  • 2 slags pålæg med garniture
  • 2 friske salater
  • Dagens delikatesse
  • Hjemmebagt rugbrød
  • Hjemmebagt madbrød
  • Dagens tapenade
  • Torsdags kage

Alt dette er GRATIS leveret ved min. 10 kuverter.

36,- pr. kuvert

(45,- kr. inkl. moms)

Se også vores vegetar frokostordning.

Vi kan også tilbyde at lave glutenfri og laktosefri frokostordning.