Frokostbuffet

Frokost med kvaliteten i centrum

Når en buffet til frokost skal tilberedes, så er kvalitet utvivlsomt et af de absolut væsentligste parametre for at sikre, at dig og dine gæster kan få en god smagsoplevelse. Vi går hos Firma Catering højt op i at sikre, at du som kunde hos os vil få en god smagsoplevelse, og vi benytter os derfor af råvarer, som vi kvalitetssikrer inden brug. På den måde kan du ved bestilling af en lækker og delikat frokostbuffet gennem os være sikret en god smagsoplevelse.

Levering direkte til døren

Firma Catering tilbyder at levere maden til direkte til døren i Aarhus og omegn. Vi dækker en stor del af Østjylland og leverer desuden også gerne i blandt andet Skanderborg, Odder, Viby, Risskov samt øvrige omkringliggende byer i og omkring Aarhus.Hvis du gerne vil finde et firma, der kan tilbyde levering af mad direkte til døren til en pris, der er god, er vi utvivlsomt de helt rigtige at tage kontakt til.

Frokost buffet Aarhus

Gode priser

Når en frokostbuffet skal bestilles, så vil man selvfølgelig gerne have fundet et sted at gøre sit køb af mad, hvor man vil få mest muligt ud af sine penge. Firma Catering har mulighed for at tilbyde særdeles konkurrencedygtige priser på frokostmad leveret til netop jer i Aarhus og omegn.Er du interesseret i at høre nærmere omkring bestilling af en lækker frokostbuffet hos Firma Catering, så kan du selvfølgelig altid give os et kald på telefon +45 72 300 500. Vi kan fanges alle ugens 7 dage – ring i dag og lad os få en uforpligtende dialog.

Jeg ønsker at blive kontaktet!

Udfyld formularen nedenfor, så vil en medarbejder kontakte dig, til en snak om hvad vi kan tilbyde jer.


Har du yderligere oplysninger?

Du kan herunder komme med yderligere informationer, eller stille eventuelle spørgsmål.


Firmafrokost

I en frokostløsning fra Go Mad får i følgende:

  • Dagens varme ret
  • 2 slags pålæg med garniture
  • 2 friske salater
  • Dagens delikatesse
  • Hjemmebagt rugbrød
  • Hjemmebagt madbrød
  • Dagens tapenade
  • Torsdags kage

Alt dette er GRATIS leveret ved min. 10 kuverter.

36,- pr. kuvert

(45,- kr. inkl. moms)

Se også vores vegetar frokostordning.

Vi kan også tilbyde at lave glutenfri og laktosefri frokostordning.